Utställare

Håll utkik här, uppdateringar av utställande  företag sker  löpande!

Blueberry logga

Sugen på att resa utomlands? Vill du lära dig ett nytt språk? Kanske testa på studier college eller universitet i till exempel USA? Eller varför inte jobba utomlands? Då är det oss du ska komma till. Vi på Blueberry har många års erfarenhet att hjälpa svenskar som vill studera eller jobba utomlands. Vi erbjuder studier vid college eller universitet, språkresor, jobb utomlands och volontärarbete. Vi hjälper dig kostnadsfritt – kom och prata med oss!”

Civilekonomernalogga JPEG

Civilekonomerna är ett fackförbund och en intresseorganisation som är exklusiv för civilekonomer och ekonomer. Förbundet har ca 40 000 medlemmar varav ca 12 000 är studenter. Gemensamt för våra medlemmar är att de har, eller planerar att inom en snar framtid ha en ekonomexamen. Civilekonomerna arbetar med frågor som rör medlemmarnas arbetsvillkor, utbildning och yrkesutövning. Genom att vara ett förbund exklusivt för civilekonomer har vi till exempel den bästa lönestatistiken för civilekonomer liksom nätverk och kunskap om utbildningen.

 Civilekonomerna erbjuder dig som studerar ekonomi ett kostnadsfritt medlemskap och du kan vara medlem hela din studietid, maximalt sex år. I medlemskapet får du en mängd nyttiga fördelar som du kan nyttja både under studietiden och i ditt framtida arbetsliv. Besök vår monter och se vad vi kan erbjuda just dig!

 

Grant Thornton Logga

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag inriktad mot entreprenörsdrivna företag. Vi erbjuder tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Vi har drygt 1000 medarbetare på 23 kontor i Sverige är medlem inom Grant Thornton International – en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsultföretag. Hos oss kan du få en stark ställning även som ung – det viktiga är att du är engagerad.

Vision_logo_RGB

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund med ca 168 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. Ett medlemskap i Vision handlar om att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt studentliv och framtida arbetsliv. I medlemskapet ingår stipendier, förmånlig hemförsäkring, rabatt på träning och litteratur, CV-granskning och intervjuträning. Du kan även prova ditt framtida yrke för en dag och du har tillgång till mentornätverket, en plats för nya kontakter, personlig utveckling och erfarenhetsutbyte på webben.

 

professional consulting LOGGA

ProfessionalConsulting är ett rekryteringsföretag för studenter, akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kvalificerad kundtjänst och IT. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!

 

FUF logga

 Föreningen för Utvecklingsfrågor (FUF) har i 40 år arbetat med att informera och skapa debatt om globala utvecklingsfrågor. FUF är en politiskt och religiöst obunden ideell organisation som bland annat arrangerar seminarier och möten med aktuella och intressanta personer inom utvecklingssektorn samt förmedlar praktikplatser på företag, myndigheter och organisationer till studenter med intresse och erfarenhet av internationella frågor. FUF har en stor studentverksamhet genom vilken medlemmar får möjlighet att få praktisk erfarenhet av exempelvis informationsarbete, projektledning, att skriva artiklar, göra radioreportage eller arrangera seminarier. FUF driver också biståndsdebatten.se; ett forum med syfte att samla, strukturerar och nyansera den svenska utvecklingsdebatten samt fufkorrespondenterna.com där FUF:s ideella utrikeskorrespondenter rapporterar från hela världen. Läs mer på www.fuf.se gilla oss på Facebook, följ oss på Twitter och Instagram eller kontakta FUF på fuf@fuf.se.

 

UNIONEN

Tänker du dig en framtida karriär på SAAB, H&M eller Ericsson? På Microsoft, Ica eller Volvo? ABB, Ikea eller Scania? Unionen är Sveriges största tjänstemannaförbund i det privata arbetslivet. När du pluggar stöttar vi dig med förmånliga rabatter, stipendier, litteraturstöd och ger dig chansen att delta på utvecklande seminarier om allt från ledarskap till karriär och hälsa. När det är dags att ta steget ut i arbetslivet ger vi dig expertkunskap kring löner och villkor, vässar ditt cv och hjälper dig på vägen med ett unikt kontaktnät på några av Sveriges mest populära arbetsplatser. Vi ses på mässan!”

 

ST_4fŠrg.eps

Närmare 160 000 jobb blir tillgängliga i statlig sektor de kommande fem åren och det är framför allt ekonomer och samhällsvetare som arbetsgivarna vill ha! Fackförbundet ST är experter på karriärmöjligheterna inom statlig sektor och kan hjälpa dig att hitta ditt drömjobb och att få koll på arbetsvillkoren. Med ett studentmedlemskap i ST får du CV-granskning, karriärcoachning, stipendier, rabatter på allt från försäkringar till tidningen Affärsvärlden samt att du blir inbjuden till utvecklande karriärföreläsningar och spännande studiebesök. Medlemskapet kostar 100 kr och räcker hela studietiden!”

 

Udcmyk3f

UD:s uppgift är framför allt att stödja regeringen att genomföra Sveriges utrikespolitik och ansvara för Sveriges förbindelser med andra länder. Till UD hör 100 ambassader och konsulat som tillsammans med UD utgör utrikesförvaltningen. Hela utrikesförvaltningen har 2 600 anställda, varav ungefär 750 arbetar på UD i Stockholm. Runt om i världen på de svenska ambassaderna och konsulaten arbetar närmare 530 utsända tjänstemän från UD tillsammans med 1 320 lokalt anställda. UD:s ansvarsområden: Utrikes- och säkerhetspolitik Folkrätt och mänskliga rättigheter Internationellt utvecklingssamarbete Handelspolitik Handels-, investerings- och Sverigefrämjande Hjälp till svenskar i utlandet. Läs mer om UD:s verksamhet i broschyren ”Det här är Utrikesdepartementet”. Du hittar länken under rubriken ”relaterat” www.regeringen.se

 

Logga Bättre Bolån

 Bättre Bolån är specialiserade på förmedling av bolån utan krav på att låntagaren måste bli helkund eller byta bank. Genom fokusering på bolån och ett effektivt arbetssätt får kunderna snabba besked och ett bolån med hög tillgänglighet till en låg ränta. Kunderbjudandet är tillgängligt för alla och inte villkorat med bostadsbyte eller bostadsaffär genom någon speciell fastighetsmäklare. Bättre Bolåns uppmaning lyder ”konkurrensutsätt ditt bolån” och syftar till att alla som har ett bolån ska konkurrensutsätta det och inte betala för mycket. Verksamheten startade i april 2009 och Bättre Bolån har idag en kreditportfölj på cirka 15 miljarder. Kontor finns i Stockholm, Göteborg och Malmö där bolånerådgivare erbjuder kundmöten ända fram till klockan 23 på kvällen. Bättre Bolån drivs av Euria AB som är ett dotterbolag till Erik Olsson Fastighetsförmedling och Söderberg & Partners. SBAB Bank AB är kreditgivare.

 

PwC_webb

PwC Sverige är marknadsledande inom revision, redovisning, skatte- och affärsrådgivning med 3 600 medarbetare på 100 kontor runt om i landet. Med erfarenhet och unik branschkunskap utvecklar vi värden för våra 60 000 kunder vilka utgörs av globala företag, svenska storföretag och organisationer, mindre och medelstora, främst lokala företag samt den offentliga sektorn. PwC Sverige drivs som en självständig och oberoende juridisk enhet. Vi ingår i det globala nätverket PwC och delar våra kunskaper, erfarenheter och lösningar med 184 000 medarbetare i 157 länder för att utveckla nya perspektiv och praktiska råd.

 

LF Sthlm (1)

Länsförsäkringar Stockholm är försäkringsbolag, bank, och fastighetsförmedling under ett och samma tak. Vi ägs av kunderna och kan koncentrera oss helt på deras bästa. Med ett av branschens starkaste varumärken arbetar Länsförsäkringar varje dag för att ge människor ekonomisk trygghet och en enklare tillvaro. För att jobba hos oss måste du vilja hjälpa människor och vara genuint intresserad av hur kunderna har det, och vilka utmaningar de står inför.

 

Finansforbundet_logo_trygghet_farg

Det vi gärna ser att ni uppmärksammar är att vi, helt gratis, erbjuder ett medlemskap som bland annat erbjuder: Rådgivning, CV-granskning, uppsatsstipendium, lönestatistik, hjälp inför löneförhandling, branschkunskap, seminarier och stöd inför första jobbet.

 

SWLOGGA

Är du ekonomistudent och intresserad av att arbeta extra under studierna? Vi söker alltid drivna och ansvarstagande ekonomistudenter till våra kunder. Väl mött på E-day 2014! SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Tjänster varierar beroende av uppdrag men huvudsakligen kan vi erbjuda roller som: Kundtjänstmedarbetare, Administration/Back Office, Redovisningsassistent/Ekonomiassistent och Receptionist/Kontorsassistent. Gå gärna in på vår hemsida www.sw.se och läs mer om oss.

 

AW logo RGB black tag

 Vi på Academic Work arbetar med personaluthyrning och rekrytering av Young Professionals – studenter och akademiker i början av karriären. Det är vår nisch, vårt expertområde och en målgrupp vi tror på. Vi har verksamhet i fem länder, omsätter 1,7 miljarder kronor och förmedlar över 16 000 jobb per år. Vi vänder oss till dig som studerar eller har upp till fem års arbetslivserfarenhet. Genom oss kan du prova på att arbeta inom olika branscher, knyta viktiga kontakter inför framtiden och få en bra start på din karriär.

Vilka studieinriktningar vänder sig Academic Work till?
På Academic Work finns det en rad olika möjligheter – du kan arbeta som konsult eller bli rekryterad direkt till ett företag, du kan arbeta deltid eller heltid. Vi samarbetar med ett stort antal företag; stora och små, internationella och lokala med verksamhet inom de flesta branscher. Dessutom har vi icke-studierelaterade extrajobb som kan vara bra att ha vid sidan av sina studier, dels för att tjäna extra pengar men också för att få viktig arbetslivserfarenhet. Tack vare detta kan vi erbjuda ett stort antal tjänster anpassat efter vad just du är intresserad av.

Varför ska man besöka Academic Works monter?
I vår monter kan man få information om vilka tjänster vi har lediga just nu och vad som kan passa olika studenter beroende på studieinriktning. Vi finns på plats för att svara på frågor och kan dessutom hjälpa till med lättare CV-granskning.

Allegretto

Allegretto Revision är den lilla byrån med den stora kompetensen, som två år i rad har blivit utsedd till årets superföretag av Veckans Affärer och PAR. Vi är en ung revisionsbyrå som just fyllt 10 år och består av 40 engagerade medarbetare.”Allegretto” är en musikalisk tempobeteckning som betyder rätt raskt, något återhållsamt. Det är ett passande namn på en revisionsbyrå – vi ska vara raska, men inte förhasta oss, så att det blir fel.Ledstjärna för vår byrå är hög kvalitet och servicenivå till våra kunder. Vi är människor som arbetar för människor, professionellt och personligt. Vi arbetar med ägarledda företag i olika storlekar, men även noterade bolag, ideella organisationer samt bostadsrättsföreningar.Vi ingår i det internationella nätverket Moore Stephens med 110 medarbetare i Sverige och 20 000 i världen. Kom till vår monter så berättar vi om våra karriärvägar inom Allegretto. Och vad vi värdesätter hos våra medarbetare. Och hur vi hjälper våra kunder i stort och smått. Läs mer på vår hemsida www.allegretto.se

 

Adecco logga

Adecco är världens största företag inom bemanning, rekrytering och konsulttjänster med kontor i över 60 länder. Via Adecco Student kan du som student få relevant arbetslivserfarenhet parallellt med dina studier. Vi har avtal med många attraktiva kunder där du kan göra skillnad redan under studietiden, och som leder till ett tyngre CV inför din fortsatta karriär. Adecco vill underlätta steget ut i arbetslivet för studenter genom att bygga på era erfarenheter och utvidga era kontaktnät. Vi kan erbjuda extrajobb hos såväl globala och marknadsledande företag som mindre, mer nischade innovationsföretag. Och när du tar din examen har vi ännu fler möjligheter att ge dig ditt första heltidsjobb. Adecco Student är din bro ut i arbetslivet!

 

studentNode_plain_960x269

Vill du få chansen att träffa yrkesverksamma och komma in i din bransch redan som student? Student Node är den digitala mötesplatsen där arbetsgivare bjuder in dig till träffar som exempelvis mingel, workshops och frukostseminarier. Genom det fysiska mötet får du kontakter, mer insikt i branschen och förståelse av vad som du faktiskt förväntas kunna. Det gör att du får möjligheten till jobb, praktikplatser, traineeplatser, mentorer och förebilder som hjälper dig att starta karriären redan under studietiden. Registrera dig på studentnode.com, vi ses där!

 

My_academy

My Academy är Skandinaviens största företag inom professionell läxhjälp i hemmet. Vi har sedan år 2005 erbjudit läxhjälp i ämnen som ingår i den svenska läroplanen. My Academy har cirka 2500 studiecoacher i sitt nätverk och tusentals kunder i Sveriges största städer. Vi är stolta över att sammankoppla begåvade högskolestudenter med intresserade 7 – 19-åringar. Under åren har vi fått förtroendet att hjälpa elever med ämneskunskap, studieteknik och motivation. En studiecoach bidrar inte bara till bättre resultat på proven utan även till ökad glädje i studierna.

 

AkademikerfSSR+2009+rgb

Hej kära ekonomstudent! Akademikerförbundet SSR är förbundet, främst för dig, som planerar att bli, eller är, verksam ekonom i en politiskt styrd organisation som kommun, landsting, stat eller inom någon del av civilsamhället. Som studentmedlem får du tillgång till en mängd förmåner såsom; kostnadsfri branschtidning, karriärrådgivning, CV-granskningstjänst, Sveriges bästa sökverktyg för akademikerlöner, kontakter med arbetslivet och en olycksfallsförsäkring. Medlemskapet kostar ynka 100 kr under hela din studietid. Kom förbi oss i montern så berättar vi mer!

 

EY_Logo6

EY är en ledande global aktör inom revision, skatt, transaktioner, rådgivning och redovisning. Våra 167 000 medarbetare världen över förenas av gemensamma värderingar samt en stark vilja att leverera tjänster av högsta kvalitet. Vår drivkraft är att hjälpa medarbetare, kunder och den omvärld vi verkar i till att uppnå sin fulla potential. Det är därför vi drivs av att ”Building a better working world”!

Vi på EY arbetar därför utifrån följande värderingar:

· Vi står för integritet, respekt och laganda.
· Vi är engagerade, vågar ta ledningen och visa vägen framåt.
· Vi bygger relationer på professionell grund

Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det dessa gemensamma värderingar som skapar framgång på marknaden. Värderingarna vägleder oss i det dagliga arbetet och skapar samsyn kring viktiga frågor som kvalitet och integritet. Våra värderingar knyter samman medarbetare i 147 länder till ett företag. Tack vare vår globala organisation kan medarbetare utveckla sin förmåga att arbeta i andra kulturer – genom olika utbytesprogram eller internationella projekt.Vi på EY uppskattar när studenter aktivt tar eget ansvar för att påverka sin framtida karriär. Vi rekommenderar därför studenter att läsa på om EY som företag, se efter vilka vi är och vilka tjänster det är vi erbjuder. Fundera därefter över vilka mål du har med din karriär. Kanske är det hos oss som du känner att du kan utvecklas och få förutsättningarna för att nå dina mål?

Läs gärna mer om företaget på vår hemsida för studenter www.ey.com/se/student eller kontakta studentansvarig på Södertörns Högskola, Johan Andersson (johan.c.andersson@se.ey.com).

 

 

SH Karriär (1)SHlogo2008 e-day (1)

SH Karriär är ett webbaserat karriärforum som riktar sig till studenter på Södertörns högskola. Det är ett forum för karriärfrågor och fungerar som en länk mellan studenter och företag. SH Karriär syftar till att öka kontakterna mellan dig som student och arbetslivet. Det kostar ingenting att bli medlem!Anmäl dig på karriar.sh.se!

SH ALUMNI

SH Alumni är ett nätverk för dig som har studerat på Södertörns högskola. Studerar du ditt sista år (och har tagit minst 150 hp) är du också välkommen att bli medlem i nätverket. Nätverket är tänkt att vara en resurs för alumnernas karriär och fortsatta kunskapsutveckling och ett sätt att fortsätta hålla kontakten med andra alumner. Samtidigt är det en länk till högskolan och en möjlighet för alumnerna att stödja högskolan i vår strävan att utvecklas som lärosäte. Vi erbjuder både sociala och kompetensutvecklande evenemang samt ger dig som alumn möjlighet att fortsätta använda dig av olika funktioner på högskolan så som SH Innovation och SH Karriär. SH Alumni utvecklas hela tiden och vill ge möjlighet till ömsesidig utveckling av kompetens, kunskap och kontakter för framtiden. Läs mer och bli medlem på www.sh.se/alumni

SH INNOVATION

SH Innovation hjälper dig som är student vid Södertörns högskola att förverkliga idéer och starta verksamheter genom idé- och innovationsrådgivning. Vi erbjuder rådgivning, workshops och ett Affärsutvecklingsprogram där du får en coach och en kontorsplats. Oavsett hur långt du har kommit är du välkommen till oss på rådgivning där vi utgår ifrån dina specifika behov och förutsättningar. Träffa oss på E-day och hör hur SH Innovation kan hjälpa dig att utveckla dina idéer. www.sh.se/innovation , ide@sh.se